ADAS Template Library

ADAS Template Library on asiamalleihin perustuvien asiakirjojen luontiin tarkoitettu käyttöliittymä, jonka toiminta perustuu ADAS–palveluun. Sovelluksen avulla käyttäjä voi luoda tarvitsemansa asiakirjat tai lomakkeet keskitetystä palvelusta organisaation sisältöasiantuntijoiden ylläpitämien asiakirjamallien pohjalta.

Sisältö ja muoto aina ajan tasalla

Keskitetyn laadun- ja brändinhallinnan ansiosta luodut asiakirjat perustuvat aina ajan tasalla oleviin malleihin. Näin niiden sisältö ja ulkoasu vastaa aina organisaation omia standardeja.

Asiakirjat ja lomakkeet joko PDF- tai Office-muodossa

Käyttäjä voi luoda asiakirjan joko valmiiksi PDF-muodossa tai muokattavaksi Word- tai Excel-muodossa. Asiakirjat voivat olla myös lomakemuotoisia, jolloin käyttäjä voi syöttää tietoja vain ennalta määriteltyihin syöttökenttiin.

Asiakirjat halutun kielisinä

Mikäli asiakirjalle on tuettuna useita kieliä, kieli voidaan valita luonnin yhteydessä.

Sisältö- ja muotovaihtoehdot

Samasta asiakirjamallista voi palvelussa olla erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi tarjouksen voi tehdä oletusehdoin tai eri tavoin räätälöitynä. Vaihtoehdot voidaan nimetä ja julkaista palvelun kautta.

Asiakirjan metatiedot

Template Library'sta luotuun asiakirjaan voidaan tarvittaessa sisällyttää metatietoja, joiden avulla tallennus dokumentinhallintajärjestelmään onnistuu automaattisesti.

ADAS Template Library for Office365

ADAS Template Library –sovellus on saatavilla myös Sharepoint/Office365–sovelluksena. Se vastaa toiminnoiltaan ADAS Template Library –sovellusta ja integroituu saumattomasti muihin Office365:n toimintoihin.